Yaar

Hej! Igår kom jag hem från min mid term orientation i Delhi och den var magisk. Firade julafton tillsammans med de andra utbytesstudenterna som jag hatade i början och nu älskar, alla känns som mina systrar och bröder. På julafton dansade vi i tre timmar till desitablas och bhanghramusik iklädda sarees och suits, juldagen spenderade vi framför Taj Mahal (ännu ett vitt, stort hus) som var helt överjordiskt vackert, annandagjul diskuterade vi våra senaste 6 månader och igår spanade vi in The Red fort och Old delhi. Shoppade lite också. Kom hem med en väska som jag själv tycker är väldigt hipp, men som fick min familj att säga "Haha Radha! Now you really look like a foreigner!". Det var i alla fall ett fantastiskt sätt att spendera julen som annars knappt finns här. Jag slapp tänka på pepparkakor, lussebullar och matkoma tillsammans älskade släktingar, och så länge jag inte tänkte på att det var julafton så gick det ganska bra. Jag firade dessutom Lucia lite för min familj förut, hade ingen vit klänning så tog en vit suit, knöt en röd sjal runt midjan och la lite glitter i håret. Hittade ett tårtljus som dög fint som julbelysning. Sen skred jag in och sjöng första versen på natten går tunga fjät.

Nu har vi lov från skolan fram till början av Januari. Sista dagarna gjorde jag ingenting alls, pyntade för vår Exhibition. Sista fredagen ställde vi ut alla vår konst vi har gjort under hösten, emd öppet hus så att alla kunde komma och kika. På cricketplanen hade skolan fixat bergochdalbanor och skolgården var fylld med mat och alla 7000 elever och deras föräldrar, festlig stämning!

Jag ber om ursäkt för min dåliga uppdatering, har inte ens hunnit gå till postkontoret för att skicka de 14 brev jag har skrivit senaste tiden. Förhoppningsvis blir det bättre 2012... God jul och gott nytt år!!







RSS 2.0